HET GEBRUIK VAN OCKTO

Om op een veilige en betrouwbare manier in aanmerking te kunnen komen voor je toegewezen woning in 360 Degrees, willen we graag je (persoons)gegevens verifiëren via Ockto.
Ockto is een applicatie op je telefoon om dit veilig en snel te doen. Ockto is aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en staat onder toezicht van De Nederlandse Bank. Ockto voldoet aan de hoogste security eisen en is ISO27001 gecertificeerd.

 

Via deze flyer willen we je graag informeren over het gebruik van Ockto. Lees de flyer zorgvuldig en doorloop het stappenplan op de flyer om je inschrijving compleet te maken. Met Ockto kunnen we jouw privacy beter waarborgen en ben je zelf in controle over de verstuurde gegevens. Niemand anders dan jij hebt inzicht in de gegevens die op je telefoon staan opgeslagen.

 

Het compleet maken van je inschrijving via Ockto vindt plaats na toewijzing van een woning en is een verplicht onderdeel. Voor nu vragen we je alvast te controleren of je beschikt over je inloggegevens van DigiD. Het is niet mogelijk om in te loggen met de DigiD app. Je moet dus in het bezit zijn van gebruikersnaam en wachtwoord.

 

Kijk op https://www.digid.nl/inlogmethodes/sms-controle/ om te controleren of de sms-verificatie aanstaat. Op deze site van DigiD kan je met de grote oranje button inloggen en het verifiëren per sms aanzetten.

OCKTO INTRODUCTIE VIDEO

Met Ockto kunnen we meestal de benodigde gegevens van je controleren als je in loondienst bent, maar we hebben altijd nog een aantal aanvullende documenten nodig die niet via Ockto op te vragen zijn als je ondernemer of gepensioneerd bent.

 

Hieronder is aangegeven welke aanvullende gegevens er nodig zijn naast Ockto. De aanvullende documenten zijn via het  woningdossier te uploaden en willen wij niet per e-mail ontvangen. Hierdoor kunnen we jouw privacy beter waarborgen.