STOFFERING EN MEUBILERING

STOFFERINGSSERVICE

Met het verhuizen naar een nieuwe woning komt er natuurlijk altijd veel op je af.

 

Daarom hebben Wijnands Koornstra en Amvest  de handen in één geslagen om het meest tijdrovende gedeelte van de verhuizing te vergemakkelijken: het stofferen van de woning.

 

Voor 360 Degrees Amsterdam biedt Wijnands Koornstra het volgende aan:

  • Vloerenservice: laminaat- en pvc vloeren
  • Gordijnenservice
WAT IS WIJNANDS KOORNSTRA

Wijnands Koornstra is al geruime tijd actief in de stofferingswereld. Wij zijn geen conventionele stoffeerders, wij richten ons puur op groot projectmatig werk. Hierdoor kunnen wij in een korte periode grote hoeveelheden woningen opleveren zonder dat de kwaliteit en de service verloren gaat. Een groot voordeel is natuurlijk dat je heel snel kan verhuizen en geniet van scherpe project prijzen! Door de jaren heen hebben wij prachtige projecten mogen doen door het gehele land. Wij zijn daarom ook trots dat wij ook jou dit keer mogen helpen om van uw nieuwe huis een thuis te maken.
Voor jou als nieuwe bewoner heeft Wijnands Koornstra een webshop gelanceerd waarop per appartement het assortiment van de vloeren beschikbaar is met bijbehorende prijzen. Klik hier om naar de webshop te gaan en kies het appartement van jouw voorkeur.
Nadat een appartement definitief aan je is toegewezen kan je via de webshop een offerte aanvragen of afspraak maken voor de showroom. In de showroom is het assortiment van de gordijnen te zien en maak je jouw nieuwe huis helemaal compleet.
Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact op via info@wijnands-koornstra.nl of 085 303 61 69.

MOVE AND RENT

Je appartement volledig gemeubileerd op de dag dat je intrekt. Dat is mogelijk met de diensten van Move&Rent.
Move&Rent is als projectpartner onderdeel van 360 Degrees Amsterdam.

Move&Rent kan het volgende voor je betekenen,

– Zij helpen je kiezen uit 100’en items van verschillende bekende merken en verschillende interieur stijlen.

– Je kan kiezen tussen kopen of huren.

– Het is volledig stress-vrij, zij zorgen voor de montage, levering, installatie & onderhoud.

 

Klik hier om te bekijken wat Move&Rent voor jou kan betekenen. De diensten van Move&Rent staan los van je huurovereenkomst van de woning. De verhuurder en/of beheerder zijn niet aansprakelijk over de diensten van Move& Rent.